Pinksteren

We hebben net Pinksteren achter de rug. Ik was op Opwekking en had het erg naar mijn zin: veel buiten zijn, mooie mensen ontmoeten, enthousiaste kinderen zien, kindertheateroptredens bekijken, zelf mee mogen werken aan een mooi muzikaal optreden, me dicht bij God voelen, een heerlijk zonnetje en af en toe een fris briesje.
De symbolen voor Pinksteren, het feest van de Heilige Geest, zijn wind en vuur. Zo zijn dat voor mij op dit moment ook de symbolen voor Kindertheater Je bent een Parel.

Frisse wind

Zoals je kunt zien is de oude website (1,5 jaar geleden met veel inzet door mij in elkaar geknutseld) helemaal weg en is daar sinds vorige week een prachtige frisse website voor in de plaats gekomen! Ik ben echt super blij met het resultaat. Ook hier zat een hoop inzet van mijn kant in, maar alle dank gaat uit naar Manuel Bus en zijn vrouw Elvire. Samen hebben ze de hele huisstijl uitgedacht en hebben ze ervoor gezorgd dat dit alles weergeeft wat ik wil betekenen met Kindertheater Je bent een Parel. Het startte met drie voorbeeldlogo’s en na een boel belletjes en mailtjes over en weer is het uiteindelijke resultaat prachtig!

Nieuw vuur

Doordat alles zo professioneel overeind staat, klopt het plaatje voor mij. Het is mijn verlangen om vaker de voorstellingen te spelen, om ontzettend veel kinderen te laten ervaren dat ze waardevol en geliefd zijn (wel in combinatie met mijn eigen kinderen die ook een moeder thuis mogen hebben die er voor ze is 🙂 ), om nieuwe manieren te bedenken om de prachtige verhalen uit de Bijbel met de kinderen te beleven en om dit alles met veel passie te blijven doen! Ik geniet ervan als ik een voorstelling ergens speel, van de interactie met de kinderen tijdens de voorstelling, maar ook de interactie achteraf. Heerlijk om even na te kletsen met een kind dat nog wat wil vragen. En genieten als kinderen blijven hangen omdat ze zo graag willen helpen met het opruimen van het decor. Het is ook altijd weer fijn om na de voorstelling te horen dat ook volwassenen hebben genoten. Wat ik wil neerzetten klopt nu met hoe ik op internet te vinden ben. Dat wakkert het vuurtje enorm aan om hier nog heel veel en lang mee door te gaan!

Welkom

Welkom dus op de vernieuwde website, ik hoop dat het wat van mijn eigen passie voor kinderen en theater overbrengt en van wie God voor ons wil zijn. Laat gerust een reactie achter wat je van de website vindt! Of laat weten wat je vond van een voorstelling van Kindertheater Je bent een Parel.

Lieve groetjes,
Marieke