Visie

Het is een eer en een verantwoordelijkheid om op een podium een verhaal te mogen vertellen voor een jong publiek. Kindertheater Je bent een Parel wil voorstellingen maken die kinderen verhalen uit de bijbel mee laten beleven en waarin kinderen worden uitgedaagd zelf na te denken over deze verhalen. Enthousiasme, creativiteit en hart voor kinderen maken elke voorstelling tot een waardevolle belevenis.

Elk kind is waardevol en uniek en mag dit ontdekken en ervaren tijdens een voorstelling van Kindertheater Je bent een Parel.

Ik werk graag vanuit een persoonlijke benadering, mochten er speciale wensen zijn, neem gerust contact met me op!

Uitgangspunten voor Kindertheater Je bent een Parel zijn:


  • kinderen kijken niet alleen naar de voorstelling, maar beleven mee. Hierdoor blijft de boodschap nog beter hangen en wordt het een ochtend/middag/avond om niet te vergeten. De interactieve elementen in de voorstellingen zorgen hiervoor.


  • alle voorstellingen hebben (een verhaal uit) de Bijbel als uitgangspunt.


  • de voorstellingen zijn gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. Soms verschilt de kerndoelgroep, maar uitgangspunt is dat elke voorstelling genoeg elementen in zich heeft om de jongste kinderen, de oudste kinderen, maar ook de volwassenen mee te laten genieten.


  • elk kind is uniek en gewenst en moet dat kunnen voelen door de voorstelling heen.


  • de voorstelling staat in dienst van de omlijsting eromheen (losse voorstelling, kindermiddag, gezinsdienst e.d.). We denken graag met een organisatie mee hoe dit het beste op elkaar aansluit.

Elk kind is waardevol en uniek en mag dit ontdekken en ervaren tijdens een voorstelling van Kindertheater Je bent een Parel.