Dromen, durven, doen!
Ik geef het toe, deze titel heb ik gewoon gepikt van Ben Tiggelaar. Hij heeft namelijk een goed boek geschreven met bovenstaande uitspraak als titel.

Ik ben best een dromer. Als ik een leuke gebeurtenis op de planning heb staan, maak ik daar in mijn hoofd al helemaal mijn droomplaatje van. En regelmatig wordt dat niet omgezet in werkelijkheid smiley Dat is dan even bijstellen om ervoor te zorgen dat ik niet onterecht teleurgesteld ben. Er kan namelijk best het een en ander botsen tussen je dromen en de dagelijkse praktijk…

Maar ik heb ook dromen over wat ik graag zou willen in mijn leven: hoe ik mijn geloof wil uitleven, anderen wil inspireren door wie ik ben, wat ik doe, wat ik zeg, hoe ik zou willen dat mijn gezinsleven eruit ziet (altijd gezellig, veel spelletjes doen, overal tijd voor hebben), hoe ik zou willen dat de wereld eruitziet, en hoe ik me professioneel in wil zetten.
Dit laatste werd de afgelopen twee weken iets concreter en daar ben ik heeeeeel dankbaar voor!

Mijn plekje op het podium
Er kwamen de afgelopen twee weken twee mooie dingen op mijn pad:

1. De mogelijkheid om mezelf wat serieuzer te promoten op christelijkpodium.nl. Dit zorgt ervoor dat ik vaker mijn voorstelling(en) kan spelen en Kindertheater Je bent een Parel echt op de kaart kan zetten. Een droom die ik bijna niet durfde, maar die ik toch doe! Door het toerneetje waar ik vorige keer over schreef, ben ik mezelf gaan zien als iemand die haar plek op het podium mag innemen en daar ook goed in is.

2. Ik mocht een nieuw geschreven Woorden van waarde lied inzingen! Meer op professioneel gebied zingen is een diep hartsverlangen dat ik al heel lang heb! Dit lied was ook nog eens letterlijk mijn dooptekst.
Sinds twee dagen staat dit lied online op de website van Marcel Koning: www.woordenvanwaarde.nl. En dan nog een beetje pr: als je je gratis op die site inschrijft, kun je het hele lied gratis downloaden.
Van harte aanbevolen, ik ben best trots op deze opname. Dit maakt dat ik mijn dromen van mezelf als zangeres ook serieuzer ben gaan nemen.

Ik hoop dat dit berichtje je uitdaagt om te blijven dromen, maar ook vooral om te durven en te doen! Het ene heb ik zelf wat meer bewerkstelligt, het ander kwam op mijn pad, beide zijn goed, maar werden in gang gezet door de dromen in mij! Hoe mooi is dat!

Lieve groetjes, Marieke