Bij deze m’n tweede blogbericht 🙂 (Hierna stop ik met tellen, anders wordt het ook zo irritant 😉

Maar goed, ik kan het niet laten om met een big smile bezig te zijn met Je bent een Parel. Zeker nu ik besloten heb om er echt werk van te gaan maken! Dit omdat ik nu durf te geloven dat ik doe waar ik goed in ben en mezelf daar mee mag laten zien. Maar daarover later meer…

Wondermooi toerneetje
De herfstvakantie stond in het teken van de voorstelling Wondermooi. Zo stond op de kalender op 23, 24 en 25 oktober: Wondermooi Barendrecht, Wondermooi Musselkanaal en Wondermooi Asperen. En naast de voorstelling waren de plaatsen (en de mensen!) inderdaad ook wondermooi. Wat werden Bouke (mijn man) en ik hartelijk ontvangen en vooral het plaatsje Asperen is een wondermooi plaatje. Natuurlijk was het nog het meest genieten van alle kinderen die bij de voorstellingen waren en het scheppingsverhaal meebeleefden en iets meekregen van hoe mooi God alles gemaakt heeft!

Ik denk nog heel graag terug aan wat we ons ‘zakenreisje’ noemden. Heerlijk was het om al die tijd met Bouke op pad te zijn, de voorstelling samen met de kinderen steeds weer fris te beleven, zo’n 700 km lang getuige te zijn van de herfst die in Nederland z’n intrede deed, te brainstormen over een interactieve muziektheatervoorstelling en -naast mijn tentje op het podium- te overnachten in twee sfeervolle Bed and Breakfast-locaties. Al die dagen voelde ik mezelf een enorme bofkont!

Tsja, en dan kom je weer thuis waar je blij bent je eigen kinderen weer te kunnen knuffelen en waar de dagen al weer snel gevuld zijn met huishoudelijke- en gezinsorganisatorische romslomp en het weer zoeken is naar hoe ik verder ga met Je bent een Parel. Dan kan al het enthousiasme en alle zelfvertrouwen die je opdoet tijdens zo’n Wondermooi toerneetje al snel vervagen.

Tot vandaag…, maar daarover later meer… 😉